TUGA I NEVERICA - PREMINULA MLADA SPISATELJICA (28): Svi se u suzama opraštaju od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA I NEVERICA - PREMINULA MLADA SPISATELJICA (28): Svi se u suzama opraštaju od nje

Radila je za Netflix.

Spisateljica Kamila Maria Koncepcion iznenada je preminula sa samo 28 godina. Latinoamerička transrodna aktivistkinja radila je za Netflix, a među serijama na kojima je bila angažovana dramska serija Gentefied i komedija Daybreak.

 - Slomljeni smo posle smrti Kamile Konception. Bila je zaposlena kao asistentkinja scenarista na Gentefiedu, a brzo je postala naša sestra, scenaristkinja i prijateljica. Napisala je sa kolegom epizodu Protest Tacos, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oduševili su nas njen talent i jedinstven glas. Definitivno je bila snažna sila. Rastuženi smo gubitkom jedne od najsjajnijih zvezda - poručila je ekipa serije Gentefied.

I Netflix je izdao saopštenje.

- Duboko smo rastuženi smrću Kamile Koncepcion. Bila je talentovana spisateljica sa strašću za pričanjem priča, isticala je inače nedovoljno prisutne glasove i borila se za prisutnost ispred i iza kamere. Njen doprinos industriji bio je snažan i kritički, a njena ostavština živeće kroz njen rad. Naše misli su s njenom porodicom i prijateljima - poručili su.

Kamila je navodno izvršila samoubistvo, a ova vest je potresla mnoge širom sveta.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.