TUGA GA OBUZELA KAD JE SAZNAO: Lekari saopštili Darku OVE NOVE detalje - Oglasila se i njegova MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA GA OBUZELA KAD JE SAZNAO: Lekari saopštili Darku OVE NOVE detalje - Oglasila se i njegova MAJKA

Najnovije informacije o oporavku pevača.

Pevač Darko Lazić pobesneo je kad je čuo da će na terapije ići u invalidskim kolicima. Kako piše "Kurir", folker koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, odbijao je da sedne u kolica i insistirao na tome da do prostorije za elektroterapiju ide uz pomoć štaka.

DARKO LAZIĆ U APARTMANU PATRIJARHA PAVLA: Pevač ZAPOČEO oporavak u banji, a evo kako su ga DOČEKALI!

UŽAS! Srpska pevačica umalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

S obzirom na to da je u KBC Zemun ležao više od mesec dana, mišići su mu atrofirali i jedna noga mu je operisana, pa on još uvek nije sposoban da se samostalno kreće. Otkako je prošlog četvrtka došao u Selters banju kod Mladenovca, dosta je napredovao i počeo je da sedi, ali još uvek nije spreman za samostalno kretanje, pa su mu neophodna kolica.

Glumca Miloša Bikovića ZAPROSILA DEVOJKA i to na kakav način! A kad vidite njegov odgovor, FRAPIRAĆETE SE

- Nije hteo ni da čuje za kolica. Baš se rastužio. Pokušao je da ih izbegne, predlagao je da odmah nauči da hoda na štakama, ali su mu doktori i terapeut objasnili da je to za sada nemoguće. Rekli su mu koji je proces lečenja i smirivali ga sve dok nije popustio. Lazić je, inače, poslušan pacijent, i uklapa se u sve programe i brzo napreduje. Ima jak organizam, a njegova želja za oporavkom je velika, što na kraju i pokazuju zadovoljavajući rezultati. Jedini problem je bio taj sa kolicima - otkriva za "Kurir" izvor iz Centra za rehabilitaciju u Mladenovcu.

CECA RAŽNATOVIĆ ZA SD: Podelila utiske sa Jahorine, pa otkrila KAKO će provesti PRAZNIKE i ko će joj praviti društvo u PONOĆ

Објава коју дели Milan Branka Lazic (@milanbranka) дана 26. Нов 2018. у 5:17 PST

Ova saznanja potvrdila je i pevačeva majka Branka, koja boravi sa njim u banji.

- Nemojte molim vas da ga snimate. Ako vidi svoje slike u kolicima, rastužiće se i neće mu biti dobro - rekla je Lazićeva majka, a onda je Darko objasnio:

SEĆATE SE GRAND ŠAMPIONKE JADRANKE REDŽEPOVIĆ? Vratila se - vidite kako izgleda posle 15 leta (VIDEO)

- Ide nabolje! Staću uskoro na noge! Prezadovoljan sam ovde, osoblje i doktori su divni. Danas sam imao treću terapiju, bolje se krećem naravno, i brže i lakše. Počeo sam da ustajem sam. Bitno je da budem pozitivan, sve radim uz osmeh i samo tako mogu da se oporavim. Ovo što mi se dogodilo mi je za nauk. Odsad samo pamet u glavu, ovo mi je najveća životna lekcija - rekao je Darko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.