TRUDNA NEDA U SUZAMA - OBRATILA SE MAJCI Izvini, mama, molim te! Oprosti mi Muk za stolom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2021, 23:42

TRUDNA NEDA U SUZAMA - OBRATILA SE MAJCI "Izvini, mama, molim te! Oprosti mi" Muk za stolom!

Učesnici je nemo slušali!

U toku je emisija "Izbacivanje" u okviru rijalitija "Parovi 9", a nominovani učesnici koji su ugroženi za odlazak iz vile su Ivan Gavrilović, Ivan Marinković, Slađa Lazić, Nataša Pajović, Igor Mićić i Milutin Radosavljević Mili.

Nada LAkić je ustala da prokomentariše poziv koji je imala sa majko, koji se završio burno, a Lakićeva je bila surova prema svojoj majci zbog čega se pokajala, pa je imala potrebu da joj se obrati i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvini, a dok je govorila završila je u suzama.

- Bila sam buntovnik, ona me je pratila kakva god da sam bila, a namučila sam je dosta. Izvini, mama, molim te. Ja sam od uvek razmišljala da kada budem imala svoje dete, želim da budem majka kakva je bila moja majka. - plakala je Neda.

Potom je ustao i njen dečko Aleksandar Bjelanović Tirke koji je rekao je Nedu neće više štedeti, te da joj je upravo on rekao da mora da se izvini majci i da neće više tolerisati njeno ponašanje koje ume da bude van kontrole, a sve zbog deteta koje očekuju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.