TRUDNA NAŠA POZNATA GLUMICA! 12 godina se borila da ostane u drugom stanju - imala je 6 vantelesnih oplodnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 08:08

TRUDNA NAŠA POZNATA GLUMICA! 12 godina se borila da ostane u drugom stanju - imala je 6 vantelesnih oplodnji

Sada saopštene srećne vesti

Naša poznata glumica, Jelena Ćuruvija, ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, je u drugom stanju!

Jelena sa Aleksandrom Đuricom čeka drugo dete, ovog puta dečaka.  Lepa glumica već ima ćerkicu Martu, koja se najviše raduje što će dobiti brata.

Kako "Glorija" piše, termin za porođaj je u februaru sledeće godine.

Inače, Ćuvurija je u braku sa Aleksandrom od 2002. godine, a jednom prilikom je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko dugo je trajala njihova bitka za potomstvo.

- Venčali smo se 2002. godine, a ćerku smo dobili tek 2014., tako da je naša borba trajala 12 godina. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to jako težak period za nas. Posle godinu, dve sam počela da shvatam da imam problem da zatrudnim. To je najteža borba kod bračnih parova i sve je češća kod nas. Ja sam imala osećaj krivice, jer je u meni bio problem. Imala sam trenutke kad sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Usponi i padovi tokom dugog niza godina, ali smo izgurali - ispričala je glumica jednom prilikom u emisiji "Preživeli".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.