TRUDNA KIJA KOCKAR!? Nakon vesti da je NAPALA Slobu, kao BOMBA odjeknulo ovo, INTERNET IZGOREO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA KIJA KOCKAR!? Nakon vesti da je NAPALA Slobu, kao BOMBA odjeknulo ovo, INTERNET IZGOREO!

Situacija neizvesna!

Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je Kija Kockar navodno nasrnula nožem na svog bivšeg muža Slobu Radanovića, ali da ipak nije uspela u svojoj nameri da ga povredi, već da je on prošao sa lakšim fizičkim povredama.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 18, 2019 at 1:56pm PDT

Navodno je policija bila na licu mesta i već je napravljen zapisnik tako da će se ovaj proces nastaviti. U međuvremenu Kija i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sloba nastupaju u medijima kao da se ništa nije dogodilo, a ona se posvetila promociji njene nove pesme Sanjam koja bi trebala da izaže u ponedeljak.

Na njenom Instagram profilu ona je objavila snimak, na koje je sa novinarima podelila vesti o novoj pesmi.

Ispod snimka su se nizali pozitivni komentari fanova, ali ova dva su se izdvojila.

- Kijin naziv pesme Sanjam podudara se sa tim da je u predhodnim mesecima govorila da se ostvari kao majka. Verovatno je u drugom stanju jer blista, a verorovatno će i to saopštiti jer se podudara sa pesmom, a u međuvremenu se ostvarilo - pisalo je u komentaru jedne obožavateljke.

Ipak Kija ne uživa punu podršku pa se tako izdvojio i ovaj komentar.

- Ova poremećena osoba još nije smeštena na psihijatriju ili u zatvor!? - pisalo je u komentari između ostalog.   

Da li ima istine u ovim komentarima, kada je reč o Kijinoj trudnoći i napadu na Slobu? Zvanične informacije još uvek nisu poznate. Ostaje da vidimo.                 

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SLOBU JE ODVEZLA POLICIJA, A NJU HITNA POMOĆ" Novi detalji Kijinog napada zaprepastili, otkriveno i da kod pevača u stan dolazi ŽENA SA DETETOM

Izvor: Blic, 20.Okt.2019

Kija Kockar i Sloba Radanović postali su glavna tema domaćih medija nakon što je pevačica i pobednica "Zadruge 1" u sredu, 16. oktobra, oko pet časova ujutru nožem napala svog bivšeg muža u njegovom stanu. Komšije pevača sada su ispričale da su poslednjih meseci često viđale Kiju u Slobinom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.