TRPELA JE TEŠKO NASILJE I POKUŠALA DA SE UBIJE? Pevačica OTVORILA dušu, OBJAVILA šokantne DETALJE iz svog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRPELA JE TEŠKO NASILJE I POKUŠALA DA SE UBIJE? Pevačica OTVORILA dušu, OBJAVILA šokantne DETALJE iz svog života

Istina procurela u javnost.

 Ajk Tarner i Tina Tarner (80) bili su par kojem su se svi divili sve dok šokantni deatlji nasilja nad pevačicom od strane njenog supruga nisu isplivali u javnost.

Ajka, koji je u to vreme bio frontmen grupe "Kings of Rhythm", jedan od prvih bendova koji je krenuo s rokenrolom, Tina je upoznala u noćnom klubu.

U početku nije bila zaljubljena u njega, čak joj se nije ni svideo, već joj je najviše pažnje kod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privukao njegov glas. Otpevala je njegovu pesmu "You Know I Love You" i tako je počela njihova priča.

Postali su par ubrzo nakon što su oformili sopstvenu grupu, pa su 1960. godine osvojili muzički svet pesmom "A Fool in Love".

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on Oct 24, 2017 at 10:06am PDT

Tina je iz prethodne veze s Rejmondom Hilom već imala dete, a ona i Ajk su dobili sina, pa su se 1962. godine venčali u meksičkoj Tihuani. Tina je nakon venčanja usvojila Ajkeova dva sina s kojima je bila u dobrim odnosima.

Sve do 1971. godine i obrade hita "Proud Mary" Ajk i Tina nisu imali većih singlova tih godina. Za pesmu su dobili i nagradu Gremi, a postala je neizostavan deo njihovih koncerata.

Energija Tine Tarner, plesačice na koncertu i sve više pop-zvuka u pesmama iz godine u godinu podizali su Ajka i Tinu u muzičke visine.

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on Sep 26, 2019 at 3:18am PDT

Uprkos tome što su bili uspešni, muzički kritičari, pa i sama Tina, tvrde kako više od toga nisu mogli da postignu zbog Ajkovog nasilnog ponašanja prema Tini i ljudima oko sebe.

Pevačica je godinama trpela nasilje, a često bi sbe naterala da, nakon što je Ajk udari, ona nastavi da peva i pleše kako bi zaboravila na sve. Ajk je sve više konzumirao droge, pa je u njihovu kuću dovodio i ljubavnice.

Pevačica je u memoarima iz 2018. godine otkrila kako je s bivšim suprugom imala s*ksualne odnose koji su više nalikovali silovanju nego romantičnom činu.

Pevačica je 1968. godine pokušala da oduzme sebi život, a nakon što se oporavila, istakla je kako je postala svesnija svoje snage, te je jedva čekala da izađe iz braka koji godinama nije bio dobar.

Ajk i Tina su se u Dalasu na leto 1976. godine posvađali, a ona je tada uspela da pobegne u motel. Kod sebe nije imala novac i bila je u krvavoj odeći. Podnela je zahtev za razvod i od Ajka nije tražila ništa, osim dva automobila i umetničkog imena koje je do danas zadržala. 

Pevačica se nakon razvoda okrenula budizmu kako bi pronašla mir, pa je sve vreme nastupala u manjim dvoranama od onih u kojima je svirala s Ajkom.

Sve do sredine svojih 40-ih godina Tina se tražila, a samostalna karijera krenula joj je uzlaznom putanjom nakon što je 1984. godine objavila hit-pesmu "Private dancer" i potpisala ugovor za diskografsku kuću EMI.

Singl "What’s Love Got to Do With It" u Americi je došao do prvog mesta top-lista, a osvojila je i Gremi.

Nakon nasilne veze s Ajkom pevačica je ipak pronašla ljubav, pa se 2013. godine udala za dugogodišnjeg partneraErvina Baka. Par se skrasio u Švajcarskoj, a Tina danas važi za jednu od najvećih muzičkih diva na svetu.

Mnogi je nazivaju "rok-bakom", a uprkos brojnim zdravstvenim problemima Tina i dalje održava koncerte širom sveta.

Ajk Turner je preminuo 2007. godine u svom domu kraj kalifornijskog San Dijega u 76. godini.

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on Oct 7, 2019 at 7:32am PDT

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.