TRI MESECA BEZ... Radanović se BORI sa teškom situacijom, fanovi mu pružaju podršku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TRI MESECA BEZ..." Radanović se BORI sa teškom situacijom, fanovi mu pružaju podršku! (FOTO)

Nije mu lako...

Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Slobodan Radanović, veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa je tako redovan u teretani, što se i da primetiti.

Ipak, Sloba je rešio da napravi jedan veliki korak, a to je da do savršenog izgleda dođe potpuno prirodnim putem, bez dodatne hemikalije.

On je ranije koristio suplemente i čak ih reklamirao na društvenim mrežama, ali već tri meseca ih ne koristi.

- Tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseca bez ijednog suplementa. Borba - napisao je Radanović, dodavši uz i emotikon koji plače od smeha.

On je objavio fotografiju kako izgleda sada, verovatno želeći i da dobije podršku od svojih fanova.

Kako vam se dopada?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.