TRESE SE I PLAČE! Stanija MOLILA Vladu da reše sve, a on... napravio ŠOK potez! Ovo ne može da oprosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE I PLAČE! Stanija MOLILA Vladu da reše sve, a on... napravio ŠOK potez! Ovo ne može da oprosti

Preteško joj je!

Starleta Stanija Dobrojević i Crnogorac Vladimir Tomović, nedavno su ozvaničili svoju vezu u "Zadruzi 2", a juče si imali žestok sukob, o kom detaljnije možete pročitati OVDE.

Nakon što se Vlada požalio i Drvetu mudrosti, ono mu je zadalo tajni zadatak da 24 sata ignoriše Staniju, a kao nagradu ako uspešno odradi to, dobiće suplemente za treniranje, koje je nedavno tražio.

Vladimir je ceo dan bežao od Stanije, dok je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sve načine pokušavala da porazgova sa njim i vidi u čemu je problem.

Prvo se požalila Bojanu Gaćeši, a kada je videla da je vrag odneo šalu, Dobrojevićeva je direktno sela pored Vlade i pokušala da razgovara sa njim. Tomović je momentalno ustao i otišao, pod izgovorom da mu treba još vremena da se ohladi od svega.

Starletu je to jako povredilo, pa je ostala da sedi u Rajskom vrtu, gde se ovog puta žalila fudbaleru Lazaru Jeremiću.

- Rekao mi je da hoće da pričate, da mora da ohladi glavu pa će sutra da priča sa tobom. Besan je mnogo! Tužan je mnogo! Krivo mu je! Kaže: "Idi kod Bojana, pričaj sa onim", samo se stavi u njegovu situaciju - govorio je Lazar Staniji sta mu je pričao Vladimir, a ona mu je odgovorila.

- Kad hoće da priča?! Ovde ja najviše ispaštam. Ja ću pokušati još jednom da pričam sa njim, tresem se ceo dan! Ajde neka samo zaključimo, da znam na čemu sam - izjavila je Stanija kroz suze. Detaljan razgovor poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.