TREŠĆE SE STUDIO U ŠIMANOVCIMA VEČERAS! Ljuti protivnici Subotićeve  konačno OTVORENO o svemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREŠĆE SE STUDIO U ŠIMANOVCIMA VEČERAS! Ljuti protivnici Subotićeve konačno OTVORENO o svemu!

Držite se!

I ove večeri očekuje vas još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". Naime, ove noći na vrućim stolicama naći će se par koji je privukao veliku pažnju javnosti, a za kojim interesovanje ne jenjava - Ana Korać i David Dragojević.

Njih dvoje će večeras biti gosti voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića, koji će sa njima pročešljati sve bitne teme i porazgovarati o svemu što se dešavalo prethodnih dana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.