TRAŽIĆE PRAVDU NA SUDU? Ivan u borbi za STARATELJSTVO nad SINOM - Popustio pod Miljaninim PRITISKOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 10:23

TRAŽIĆE PRAVDU NA SUDU? Ivan u borbi za STARATELJSTVO nad SINOM - Popustio pod Miljaninim PRITISKOM?!

Stao u njegovu zaštitu

Ivan Marinković ušao je u sukob sa Miljanom Kulić kada je izjavio da njihov sin, Željko Kulić, ne zna da mu je Miljana mama, već samo doziva babu, Mariju Kulić.

Zbog te njegove izjave izbio je opšti haos u Beloj kući jer su zadrugari stali na njegovu stranu posle Miljanine odluke da više neće smeti da viđa sina.

Sledeći je ustao Uroš Ćertić koji je istakao da Ivan treba da potraži pravdu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudu.

- Ovo je nezahvalna tema, što za njih dvoje, što za nas koje komentarišemo. Ovde su svi nazivali Ivana monstrumom, ja sam jedini ustao i rekao da predlažem Ivanu da ostane dosledan, jer sam znao unapred šta će da se desi. Ovo nije mesto da se rešavaju starateljstva i upoznavaju deca sa očevima. Trebalo je da ostvari kontakt nakon izlaska iz rijalitija i da se stvari reše na sudu i u Socijalnoj službi. Sada se desilo ono što smo slutili, da Miljana igra rijaliti preko deteta, a da je Ivan pao pod pritisak. Kad ne ode jedan dan, to mu se zamera. Mislim da je Ivan ovo sve znao - istakao je Uroš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.