TRAŽI ZAŠTITU PRODUKCIJE JAVNO - Sanja Grujić se OBRATILA ČELNICIMA! Plaši se BATINA, ne oseća se SIGURNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 09:31

TRAŽI ZAŠTITU PRODUKCIJE JAVNO - Sanja Grujić se OBRATILA ČELNICIMA! Plaši se BATINA, ne oseća se SIGURNO

"Nisam obula patike za trčanje, a da govorim ono što ne mislim to ne mogu!"

Sinoć tokom emisije "Pitanja novinara", novinar je prozvao Sanju Grujić da prokomentariše temu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Podsetimo, Sanja je ušla u sukob sa Tarom pre nekoliko dana kada je Simova nasrnula na nju, budući da je Grujićeva aludirala da je Tara prostitutka.

Sanja tvrdi da to nije rekla, a Tara ipak smatra da je Grujićeva rekla te optužbe te da je zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasrnula na nju.

Sada je Sanja odbila da odgovori na pitnja novinara uz reči da nije obula patike, te da nema zaštitu, kao i da se boji da će zbog svog mišljenja dobiti batine:

- Dobro veče, nisam obula patike za trčanje, a da govorim ono što ne mislim to ne mogu - rekla je Sanja, pa dodala:

- Neću, jer ovde nemam nikakvu zaštitu i na osnovu mog mišljenja mogu da dobijem ponovo batine, da budem pod stresom - nastavila je Grujićeva.

Објава коју дели Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.