TRANSFER BLAMA: Maja naletela na OSUDE nakon klipa, a onda joj Tomović DOLIO ULJE NA VATRU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2021, 01:54

TRANSFER BLAMA: Maja naletela na OSUDE nakon klipa, a onda joj Tomović DOLIO ULJE NA VATRU! (VIDEO)

Žestok početak!

Četvrtak veče rezervisano je za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka".

Prvi video - klip koji su zadrugari pogledali, ticao se radio - emisije "Amnezija" gde je Rialda Karahasanović recitovala pesmu o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

- Ovo je jako ružno i odvratno. Bora je hteo da uzdigne sebe, a da mene ponizi. Ako je to Vladimir, ili Bora, jasno mi je. Ovo je omalovažavanje po meni. Jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ružno, ali ja neću sada da ubijam ljude po kući, mene ne interesuje šta ko misli. Nisam ja kriva što je ova pesmica napisana - rekla je Maja.

- Do juče si govorila da je Vladimir realan? - pitao je voditelj.

- Ja sam njemu rekla da je ružno, on može da komentariše, ali sam mu danas rekla sve šta imam. Iskreno, mi smo bili u korektnim odnosima - počela je Maja.

- Ona zna neke stvari - dodao je Vladimir.

- On je rame za plakanje... - prokomentarisao je Čorba.

- Da ti je Bora drug, on bi te pitao da li je ovo u redu, pa pročitao ako želiš. Maji Marinković, nikada ništa loše nisam rekao, niti sam je nazvao "ku*vom". Nazivali su te raznim imenima. Sramota šta dozvoljavaš sebi u Zadruzi, sada mi je još veća sramota imati odnos na granici sa sek*om - rekao je Vladimir.

- Pa i ti se va*ariš i ljubiš po krevetima. Sve govori o vama, i ovašoj netrpeljivosti prema meni - odbrusila je Maja.

- Danas sam saznao za tvoje mišljenje o meni, i sve mi je jasno - rekao je Tomović.

- Nisam ja kriva što si ti tukao ženu. Ja tebe nikada nisam uvredila, niti te nazivala, bila sam korektna. Ti samo imaš potrebu da svaku ženu poniziš - rekla je Maja nakon toga.

- Žao mi je što jedna osoba nije ovde, koja je svesna i koja je Majina ozbiljna podrška bila, dok je bila iskrena, a ona je sada protiv Maje. Ona je nju pozdravljala sedam miliona puta - komentarisao je Tomović.

- Ja nikoga ovde ne vređam i ne mrzim, neka me komentarišu, briga me - objasnila je Maja.

- Slušao sam snimak. gde je Janjuš objavio snimak sa tom devojkom. Da li Maja zaslužuje, da sada, kada je ostao sa njom, zašto on ne ulazi u vezu sa njom? - komentarisao je voditelj.

- Ma neće sa njom - rekao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.