TRAGEDIJA - UMRLA U 24. GODINI OD RAKA! Lekari je kući slali sa antibioticima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA - UMRLA U 24. GODINI OD RAKA! Lekari je kući slali sa antibioticima! (FOTO)

Molila je da joj pomognu.

Blogerka i influenserka Džejda Meken iz Dablina, Irska, koja je sa 60.000 pratilaca delila svoju borbu s rakom, preminula je u 24. godini.

Džejda je na Instagramu počela da objavljuje fotografije u vezi sa zdravim životom, modom i lepotom, ali onda joj je dijagnostikovan leiomiosarkom, redak oblik raka mišića. U to vreme završavala je studije, a njenom ocu je gotovo istovremeno dijagnostikovan tumor prostate.

Njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila objavila je juče da je Džejda preminula "mirno, u snu".

Објава коју дели 𝑱𝒂𝒚𝒅𝒂 (@jaydamccannx) дана 12. Авг 2019. у 7:46 PDT

Poslednju fotografiju objavila je u maju, a uz nju je napisala da je naučila nešto iz činjenice da je izgubila kosu i dobila kilograme tokom lečenja.

"Ja sam i dalje ljubazna. Ja sam i dalje hrabra. Ja sam i dalje darežljiva. I dalje sam ja ja, a ono što spolja ne čini ono što sam ja. Moja ličnost i moje srce čine", napisala je.

Lani je u razgovoru za "The Irish Sun" rekla da se i njen otac u njenim godinama borio s rakom i da je pobedio.

Објава коју дели 𝑱𝒂𝒚𝒅𝒂 (@jaydamccannx) дана 24. Мај 2019. у 4:17 PDT

"Totalno sam tatina devojčica, oduvek smo bili bliski. Ne biste nikad želeli da prolazite kroz ovo s nekim ko vam je blizak, ali ja bih uvek izabrala njega. Razumemo se potpuno, on je osoba koja mi najgori dan može pretvoriti u najbolji", rekla je.

Kako kaže, pomoć lekara je potražila kad je napipala kvržicu na području karlici, za koju je prvo pomislila da je cista. Insistirala je na tome da lekari obave sve preglede nakon što je kvržica nastavila da raste. Međutim, njenih prvih šest poseta doktorima završilo se tako što su joj dali antibiotike.

Na kraju je laboratorijska analiza pokazala da ima neizlečivi oblik raka.

Објава коју дели 𝑱𝒂𝒚𝒅𝒂 (@jaydamccannx) дана 18. Јул 2018. у 2:57 PDT

ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.