TRAGEDIJA U PORODICI Dalile i Dejana Dragojevića: Pretužni snimci iz bolnice - IZGUBILA JE BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 16:34

TRAGEDIJA U PORODICI Dalile i Dejana Dragojevića: Pretužni snimci iz bolnice - IZGUBILA JE BEBU

Tuga, ali i nada!

Popularni rijaliti-bračni par Dalila i Dejan Dragojević nedavno su imali ogroman razlog za sreću. Međutim, sudbina je imala drugačije planove.

Nakon mnogo komplikacija Dalila je uspela da zatrudni, ali beba, kako rijaliti-zvezda navodi, prestala je da raste, te ju je izgubila.

- Da..to je bio najlepši dan našeg života..dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svetu,a par dana poslije toga bili smo neko kome se svet srušio... Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo-napisaću... Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsretniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo - istakla je na društvenoj mreži Instagram neutešna Dragojevićka, pa dodala:

- Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem "da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti". Nema padanja i nema odustajanja.. Vaši Deki i Dalila - zaključila je ona.

Dalila izgubila bebu pic.twitter.com/qiR6zgM1Mv

— FikoR (@FikoR87) June 13, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA DRAGOJEVIĆ IZGUBILA BEBU Obratila se javnosti: "Već smo zamišljali kako kupujemo za NAŠU MALU"

Izvor: Blic, 13.Jun.2021

Bivša rijaliti zvezda Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević nedavno su saznali radosnu vest da će postati roditelji, međutim, usledio je veliki životni udarac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.