TRAGEDIJA! SMRT U DOMU ZADRUGARKE - Otac joj IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Vrištala kada su joj saopštili! POTRESNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 11:11

TRAGEDIJA! SMRT U DOMU ZADRUGARKE - Otac joj IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Vrištala kada su joj saopštili! POTRESNO

Ostavio je oproštajno pismo.

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarka Olga Margitić digla je veliku prašinu svojim kratkim učešćem u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" kada je doživljavala prave lomove zbog iznošenja njenog "prljavog veša" od strane zadrugara Dina Dizdarevića.

Olga je napustila rijaliti 6. oktobra kada joj je saopšteno da je imala smrtni slučaj, a kako su mediji pisali, njen otac je izvršio samoubistvo.

Olga se od tada povukla sa javne scene i nije se vraćala u Zadrugu, a oglasila se za medije o nesrećnom slučaju.

- Kako mogu da budem dobro sam, pijem lekove za smirenje. Padnem ja tako psihički. Teško mi je sve ovo palo. Otkad mi je majka umrla, stalno je govorio da ne može bez nje i da hoće da ide da živi kod nje. Vrištala sam kada su mi saopštili da je otac umro. Moj otac je još u junu napisao oproštajno pismo, jer je već tada rešio da oduzme sebi život. Kada sam ja to primetila i ubeđivala da se ne ubije, krenuo je da preti meni pištoljem. Hteo je mene da ubije taj dan. Njemu su taj dan policajci oduzeli pištolj. Bio je nervno rastrojen. Pokušavala sam stalno da pričam sa njim, ali pomoći nije bilo. Nažalost sada više nije sa nama - pričala je Olga za "Blic", a tada je tvrdila drugačije - da joj se otac nije ubio zbog njenog privatnog snimka sa Dinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.