TOTALNO DRUGAČIJA: Anastasija Ražnatović KAKVU do sada niste VIDELI, a OVO je RAZNEŽILO mnoge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNO DRUGAČIJA: Anastasija Ražnatović KAKVU do sada niste VIDELI, a OVO je RAZNEŽILO mnoge!

Transformacija.

Anastasija Ražnatović polako, ali sigurno korača stopama svoje majke pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Nakon što je njena pesma "Savršen par" postala hit na Jutjub kanalu njena karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Ona koristi svaku priliku kako bi se približila publici, a u tu svrhu koristi najviše društvene mreže.

Tako se na svom Instagram profilu podsetila detinjstva i podelila fotografiju koju je napravila od dve fotografije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedna je nastala u periodu kada je bila tako reći beba, a druga je nastala za njen osamnaesti rođendan.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ANĐEO MEĐU LJUDIMA: Prišla je uplakanoj devojčici i dala joj OVOLIKI NOVAC! Suze su stale... (VIDEO)

ŠTAAA?! I svi oni u Zadruzi 2? Pa, ovo će biti LU-DI-LO! Oglasio se Mitrović i ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.