TOTALNI RAT NA POMOLU! Anabela i Gagi za sve okrivljuju Miljkovića! On je rak, RAZORIO nas je! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 09:35

TOTALNI RAT NA POMOLU! Anabela i Gagi za sve okrivljuju Miljkovića! On je rak, RAZORIO nas je! (VIDEO)

Strašni dani u "Zadruzi".

Anabela Atijas i Gagi Đogani vodili su rano jutros duži razgovor o svim haosima koji su se desili prethodnih dana, kao i tokom sinoćne emisije ,,Gledanje snimaka".

Kako je poznato, Anabela je imala haotične svađe sa Markom Miljkovićem, a ozbiljno se sukobila i sa ćerkom Luno Đogani, koja ju je dovela do ludila sinoć, pa joj je čak pretila da će je prebiti. Ipak, Miljković je Đoganijevima i dalje najveći trn u oku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- On nas je uništio, on je rak, zapamti moje reči! Videćeš! - rekla je Anabela.

- Samo da ti kažem, nećeš uspeti da ih rastaviš, to da znaš - rekao je Gagi.

- Ako je muško, neka obezbedi svojoj ženi gde će da živi. Nisam ni ja luda, već razmišlja o prodaji stana, e pa neće, nisam ni ja luda. Neka im obezbedi gde će da žive, neka izdaju stan. A to da ona prodaje stan, pa da se ulaže u nešto, pa posle sve da bude njegovo, što mu je plan, to ne može. Meni ne treba, ja sam dokazala to - odbrusila je Anabela.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.