TOTALNI HAOS! LUDILO! Lavina besa u Zadruzi! Svi skočili, divlji nasrtaji! David šamarao Aleks (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI HAOS! LUDILO! Lavina besa u Zadruzi! Svi skočili, divlji nasrtaji! David šamarao Aleks (VIDEO)

Obezbeđenje jedva smirilo situaciju.

Žestoka drama odvijala se sinoć u "Zadruzi", kada je Aleksandra Subotić po ko zna koji put počela da drami jer se sve vreme insinuira da joj njen verenik David Dragojević nije sasvim veran i da je zaljubljen u Lunu Đogani. David ju je kritikovao zbog njenog histeričnog napada.

K*RVETINO! Blondi uletela u "Zadrugu" i odmah nasrnula na Marijanu! OBEZBEĐENJE NEMOĆNO! (VIDEO)

- Šta ti je? Pecaš se na sve! Zato ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve to i rade! Ovo je ništa - govorio je on o klipu koji im je malo pre toga prikazan.

- Muka mi je! Teško mi je! Što se dereš na mene? - vikala je izbezumljena Aleksandra, koju je David u nekom trenutku morao da smiruje čak i šamarima.

Pogledajte rezultate

Ni Luni se nije svidelo ovo što se već danima događa, te je rekla da joj ne dozvoljavaju da se sa bilo kime normalno druži.

POSLEDNJA NA MOJOJ LISTI! Slobodanove reči o Luni BOLE - Neću kupiti njenu knjigu! Sigurniji nego IKAD

- Šta god uradim u rijalitiju, ne valja! Sedeću sama sa sobom i neću ni sa kim da razgovaram! Sa svima ste me spajali! Ja ne smem ovde ni sa kim da se družim! - bio je njen komentar.

- Na mene se vrši pritisak. Nisi ti kriva, Luna. Na ovom snimku nema ništa. Na mene se vrši pritisak, i ja pucam - vikala je Aleksandra, a onda je nastao totalni haos.

U raspravu se uključila i Marija Kulić, koja je provocirala Davida, te je uskoro nastala opšta svađa. Marija, Aleksandra i David, nasrtali su jedni na druge, ne mogući da smire strasti, a obezbeđenje je jedva sprečilo fizički kontakt. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.