TOTALNA TRANSFORMACIJA! Luna UGRADILA SILIKONE, a SADA POKAZALA promenu! Ogromna RAZLIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNA TRANSFORMACIJA! Luna UGRADILA SILIKONE, a SADA POKAZALA promenu! Ogromna RAZLIKA!

Izgleda skroz drugačije!

Luna Đogani je ovih dana napravila nekoliko transformacija kada je u pitanju njen fizički izgleda. Ona je najpre otišla na operaciju kada su joj ugradili silikone u grudi, o kojima već dugo mašta.

Zatim se u emisiji Narod pita pojavila veoma svedeno obučena i kao brineta, što je mnoge iznenadilo jer je godinama bila plavuša. Zatim se na otvaranju Zadruge pojavila sa sivom perikom i u haljini koja uopšte ne ide uz njen dosadašnji način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odevanja, haljina je iako svečana, veoma svedena.

Ipak, najveće iznenađenje je nastupilo danas kada je objavila fotografije na kojima se vidi da više nije ni brineta, ni plavuša, već crnka. Kako joj stoji? Prosudite i sami.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.