TORTINA ŽENA NE ŽELI RAZVOD? Nakon JAVNE PREVARE ne želi da ga ostavi? NISU U PROCESU RAZVODA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORTINA ŽENA NE ŽELI RAZVOD? Nakon JAVNE PREVARE ne želi da ga ostavi? "NISU U PROCESU RAZVODA"

"Ni sa njegove, ni sa njene strane nisu predati papiri za razvod"

 U intervjuu za Srbija Danas portal, Pavle Jovanović, bivši zadrugar, je pomenuo da je u kontaktu sa suprugom Edisa Fetića, koji ju je javno prevario sa Draganom Mitar.

Pošto smo primetili da se Pavle i Zilha prate na Instagram društvenoj mreži, priupitali smo ga otkud to:

- Dan ili dva pred Edov ulazak me je žena zapratila, ona me je dodala, ja zapratio. Rekla mi je da ima mnogo laži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je konstantno ljudi opsedaju, zovu, njoj to ne treba, jer je dobro situirana i nema potrebe za medijskim eksponiranjem. Nismo mi prisni Bog zna kako, ona je kul lik, ja se ne svetim nikome,ja sa Edovom ženom sam formalno par poruka razmenio, jer sam kulturan čovek. Normalna komunikacija, površna. Vidim da je ona dovedena u situaciju da se pominje a ne želi to. - rekao nam je Jovanović.

A post shared by Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) on Oct 14, 2019 at 1:09am PDT

Takođe, pitali smo ga da li ima informaciju o njihovom razvodu, pošto je već u kontaktu sa njom, jer je Dragana uslovila Eda da uđe u rijaliti sa papirima za razvod braka, što on nije učinio, a naknadno je izjavio i da ga je žena Zilha Fetić ispratila u rijaliti:

- Ugovorom koji je Edo potpisao, moraće da podeli sa ženom novac, pošto su u braku. Žena ima pravo na pola njegovog ugovora iz Zadruge.  Meni je njgova supruga rekla da nisu pokrenuti nikakvi papiti za razvod braka, ni sa njene, ni sa njegove strane, tako da, nisu ni u kakvom procesu razvoda. - rekao nam je Pavle za Srbija Danas portal.

Kako je ceo intervju izgledao, pogledajte na našem Jutjub profilu Srbija Danas:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.