TOMOVIĆU POZLILO NAKON SVAĐE! Žalio se na BOLOVE - Zadrugari se odmah okupili oko njega (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 20:20

TOMOVIĆU POZLILO NAKON SVAĐE! Žalio se na BOLOVE - Zadrugari se odmah okupili oko njega (VIDEO)

Vuk Mob mu poudio lek!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Vladimir Tomović i Alen Hadrović ušli su u sukob. Poznato je da su njih dvojica bili dobri prijatelji.

Međutim, kada je Vladimir javno obelodanio da sumnja da Alen i Maja Marković igraju igru, to je veoma uvredilo Hadrovića. Zatim je nastavio da kritikuje Alena za Crnim stolom, a Hadrović je rekao voditelju kako više nisu prijatelji.

Za vreme reklama Alen je prišao Tomoviću kako bi rešili nesuglasice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U tom trenutku Vladimir je sedeo sa Lazarom Čolićem Zolom i Vukom Mobom i žalio im se kako se ne oseća dobro i da ima bolove u glavi.

- Glava me boli i osećam kao da imam temperaturu - požalio se Tomović, a zatim ga je Vuk Mob posavetovao da izmeri pritisak.

- Nikad više neću da merim pritisak - rekao je Vladimir, a Vuk se ponudio da mu donese neki lek.

- Za pritisak može, za smirenje ne - odgovorio je Tomović.

Zatim su Alen poručio Tomoviću da želi da prošetaju i da porazgovaraju o stvarima koje stvaraju nesuglasice među njima.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.