TOMOVIĆ NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon žestokih svađa na ivici FIZIČKOG OBRAČUNA, pala je ODLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 02:08

TOMOVIĆ NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon žestokih svađa na ivici FIZIČKOG OBRAČUNA, pala je ODLUKA!

Nikad turbulentnije veče u Zadruzi!

Uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 4" ne prestaju. Imanje u Šimanovcima je prošle nedelje napustila Rada Vasić koji je ubedljivim rezultatom izgubila duel od Miljane Kulić, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Mariju Kulić.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije. Ovo veče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo najturbulentnije od početka četvrte sezone "Zadruge". Vladimir Tomović ušao je u okršaj sa Franom Pujasom, Nadica Zeljković je zaratila sa Kulićkama, a onda se toj svađi pridružio i Kristijan Golubović. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Za prvog potrčka Marija je izabrala Vladimira Tomovića, a kao drugog Jovanu Ljubisavljević, jer želi da pruži priliku Jovani da dokaže da je ravnodušna prema Tomoviću. On se oduševio što će nedelju dana provesti u sobi za izolaciju sa misicom, dok se ona iznervirala zbog ovakve Marijine odluke. Njih dvoje će večeras napustiti Belu kuću i provesti ovu nedelju u sobi za izolaciju.

Marija je za omiljenu osobu izabrala Marka Đedovića. Ona je naglasila da će spavati u apartmanu zbog malog Željka, a da pruža priliku Đedoviću da se odmori u hotelu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.