Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMA PANIĆ UDARAO DVE DEVOJKE ODJEDNOM: Nezapamćeni SKANDAL u Zadruzi! Obezbeđenje ga jedva zadržalo! (VIDEO)

Toma Panić i Maja Marinković završili su u zatvoru posle žurke, pa su uputili niz uvreda jedno drugom, da bi se na kraju fizički obračunali. “Tebe je*u za 50 evra, ti si ku.vica mala kojoj curi žuto dole”, rekao je Panić Maji, ali tu nije bio kraj. Ona je nastavila da ga provocira, pa je The post TOMA PANIĆ UDARAO DVE DEVOJKE ODJEDNOM: Nezapamćeni SKANDAL u Zadruzi! Obezbeđenje ga jedva zadržalo! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nezapamćeni haos u zatvoru! Toma divljački zgrabio Maju, pljunuo je iz sve snage, bacio Doroteu na pod, obračunao se i sa obezbeđenjem! (VIDEO)

Izvor: Press, 31.Jan.2019, 12:23

Posle silnih uvreda i izgovorenih najružnijih reči, Toma je pobesneo, izgubio kontrolu i nasrnuo na Maju . Toma Panić i Maja Marinković su nakon žurke završili u zatvoru,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.