TOMA NE SLUTI U KAKVOM JE HAOSU! Nadežda van sebe - PREVARILI JE: Situacija može ostaviti VELIKE POSLEDICE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 22:10

TOMA NE SLUTI U KAKVOM JE HAOSU! Nadežda van sebe - PREVARILI JE: Situacija može ostaviti VELIKE POSLEDICE?

Neprijatno se iznenadila.

Toma Panić i Nadežda Biljić razdvojeni su tek nekoliko dana, otkako je bivši maneken otpočeo učešće u četvrtoj sezoni "Zadruge", a već joj se desila velika neprijatnost zbog koje se odmah javno požalila.

 Naime, za sad nepoznati počinilac hakovao je njen privatni nalog na društvenoj mreži Fejsbuk i u njeno ime pojedinim ljudima slao svakakve poruke. Nadežda se šokirala kada je saznala da je žrtva prevare, a kada je uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrati nalog svima je stavila do znanja da ona nije odgovorna za eventualne neprijatnosti koje su doživeli njeni prijatelji.

- Ovo nisam ja! Malopre mi je neko hakovao profil, ali sam ga vratila. Ako vam je bilo šta stiglo od mene, to nisam ja - upozorila je Nadežda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.