Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOLIKO SAM TI BITNA DA SI ME OSTAVIO PRED MILIONIMA: Toma hvalio Keti, ona mu SUROVO ODGOVORILA! (VIDEO)

Jedno od pitanja tokom emisije ”Pitanja gledalaca” odnosilo se na Tomu Panića kojeg je gledalac osudio što je teatralno raskinuo sa Katarinom Ristić, poznatijom kao Keti koja je u utorak ušla u Zadrugu. On je svoje izlaganje započeo nervozno, ali se posle nekoliko trenutaka sabrao i krenuo da priča. – Raskid je bio onako kako The post TOLIKO SAM TI BITNA DA SI ME OSTAVIO PRED MILIONIMA: Toma hvalio Keti, ona mu SUROVO ODGOVORILA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TOLIKO SAM TI BITNA DA SI ME OSTAVIO PRED MILIONIMA: Toma hvalio Keti, ona mu SUROVO ODGOVORILA! (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Okt.2018, 09:59

I dalje gaji emocije prema njoj. . Jedno od pitanja tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' odnosilo se na Tomu Panića kojeg je gledalac osudio što je teatralno raskinuo sa Katarinom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.