TOLIKO JE VOLI! Kada Luna Đogani vidi šta je ON učinio za nju neće moći da dođe sebi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOLIKO JE VOLI! Kada Luna Đogani vidi šta je ON učinio za nju neće moći da dođe sebi! (FOTO)

Nesvakidašnje!

Blogerka Luna Đogani osvojila je srca mnogih u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" iako je njena priča koju je imala sa Slobodanom Radanovićem naišla na brojne osude. Đoganijeva je odlučila da uđe u "Zadrugu 2" kako bi pokazala sve ono što nije imala priliku da uradi u prošloj sezoni, a njeni fanovi su otišli korak dalje.

Pogledajte rezultate

Naime, na internetu je osvanula fotografija na kojoj je nepoznati dečko istetovirao na ruci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blogerkino ime, što je oduševilo sve.

Neki sumnjaju da je ovo fotomontaža, ali je bilo više onih koji su istakli da je ovo divan gest. U svakom slučaju sigurno je da će Luna biti oduševljena.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.