TO SE NE PERE NIKADA! Đole izneo OŠTAR sud o Luninoj vezi sa Slobom i Zadruzi 2! Slaba je i labilna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SE NE PERE NIKADA! Đole izneo OŠTAR sud o Luninoj vezi sa Slobom i Zadruzi 2! Slaba je i labilna...

Iskreno i otvoreno!

Denser Đole Đogani kaže da zbog Lune i Adama Đoganija prati "Zadrugu 2", ali da nije baš bio za njihovo učešće u rijalitiju. Prema njegovom mišljenju, blogerkino ponašanje pred kamerama baš i nije reprezentativno, te ju je u više navrata osudio.

- Luna je dobro dete, nisam hteo puno da pričam o tome, samo sam osudio njeno ponašanje. Mi je znamo u boljem svetlu. Njeno ponašanje nije bilo najbolje, vadila se da je ona mlada devojka od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 21, 22 godine. Nju kao ličnost normalno da podržavam, ona je naše dete i tu nema šta, ali kako se ponašala u "Zadruzi 1" nije u redu. Bilo je dosta toga što nije bilo dobro, nije bilo lepo. Ona tamo predstavlja prvo sebe, jer ona je ipak izgrađena ličnost donekle, nije potpuno, ali opet te njene godine, 22, nisu male. Tada je moja bivša žena Slađa već imala dete, Silviju. Anabela je nju rodila isto mlada, otprilike negde bi i ona mogla da bude majka, ali dobro, da ne govorim sad o tome. U svakom slučaju, ne možeš da se vadiš na te godine. Moraš da znaš šta je dobro, a šta nije - ističe Đole Đogani.

SRAMAN VIDEO! Lunin slom! Voditelj će biti KAŽNJEN zato što je otkrio OVU INFORMACIJU spolja!? (VIDEO)

On je priznao da nije očekivao da će se nakon svega Luna ponovo pojaviti pred kamerama rijalitija, te da ako zapravo pokuša da opere sebe zbog veze sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, neće uspeti.

JECAJI KIDAJU SRCE! Kleči pred njom! Izbezumljena, izgovorila reči koje RAZDIRU! Kraj zauvek, UBIĆU SE!

- Iznenadio sam se što se pojavila u "Zadruzi 2", ne znam zašto je otišla. Ako je otišla, kako priča, da opere sebe zbog svega što je bilo, to se ne pere nikada. Sada će tamo biti neke drugačije situacije, više nisu tamo Sloba i Kija. Sad će da joj se dešavaju druge stvari i to je sad mač sa dve oštrice. Ona je po meni kao ličnost i kao karakter veoma slaba, labilan i nije snažna da iznese neke stvari. Takođe, sentimentalna i emotivna je mnogo. Emotivna je na mog brata, on je u toj njenoj fazi čak i plakao kao malo dete - kaže denser.

Đole je rekao da je pred početak "Zadruge 2" popričao i sa bratancem Adamom, te da ga je posavetovao da se u "Zadruzi 2" ponaša kao van kamera.

NISAM TI MAMA, NEĆU DA DELIM HRANU SA TOBOM! Luna URLALA na Adama, on plakao: GLADNA sam zbog tebe!

- Adam je rekao sve, imali smo razgovor, ja sam bio protiv toga da on uđe u rijaliti. On je bio nesrećan, imao je neku svoju viziju odlaska u "Zadrugu 2". Dečko ima 22 godine, ima viđenje kako treba u budućnosti da izgleda njegov život, ima pravo odluke. Kad sam video da je tužan jer ga ne podržavam, rekao sam okej, nemoj da budeš neraspoložen, tvoja je odluka, fokusiraj se na to da budeš bolji - rekao je Đole i otkrio da radi na novoj numeri koja govori upravo o rijalitijima.

- U novoj pesmi koju pripremam sa Markom Konom obrađujem temu rijalitija i, između ostalog, na neki šaljiv i lep način opisujem kako mi je cela familija ušla u rijaliti - zaključio je Đole Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.