TO RADI IZ KORISTI! Kijina MAJKA oštro osudila Slobu - On je pustio LAŽ o POMIRENJU?! Kristina njega NEĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO RADI IZ KORISTI! Kijina MAJKA oštro osudila Slobu - On je pustio LAŽ o POMIRENJU?! Kristina njega NEĆE

Sasula mu!

Kako je popularnost počela da mu opada, tako je Sloba Radanović na sve načine rešio da bude u centru pažnje, navodi "Alo!".

Pošto ga je bivša supruga Kija Kocar prestigla na svim poljima, priča se da preko njenih leđa ponovo pokušava da bude popularan.

Kako ovaj dnevni list saznaje, on na sve načine pokušava da plasira priču da su on i Kija i dalje zajedno, jer samo tako može da opstane na sceni.

- Slobodan je svestan da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kristina daleko popularnija od njega. Pa, on je čak i svoju novu pesmu "Kocka" snimio aludirajući na njeno prezime. Pokušava da joj se dodvori na sve načine, ali nju to uopšte ne zanima. Sada su se pojavile priče kako su njih dvoje zajedno, ali Kristina to sebi nikad ne bi dozvolila. Ima toliko boljih frajera koji joj se udvaraju svakodnevno, tako da uopšte ne razmišlja o Slobodanu - kaže izvor za "Alo!".

S druge strane Radanović ne odustaje od svoje žene, pa je tako objavio i njenu novu pesmu sa Stojom na svoj Instagram, kako bi je podržao, ali i skrenuo pažnju na sebe.

Njegova majka Draginja Radanović, koja nikada nije podnosila bivšu snajku, bila je vidno iznervirana kada su je novinari pitali šta mislio o toj priči.

- Zaista me ne zanima. Kažete da su se pomirili? Ma, ne zanimaju me. Bolje pozovite njih, ja to više neću komentarisati - rekla je vidno iznervirana Draginja.

S druge strane, uvek dobro raspoložena majka Kristine Kockar, rekla je sledeće:

- Zaista me ne zanima bivši zet. Zato je i bivši. On sve radi iz koristi i zarad interesa - rekla je Nadica Zeljković.

Pogledajte rezultate

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.