TO NAS ČINI VELIKIM! Ovaj pevač NIJE BIO POZVAN na svadbu Đanijevog sina: Imao je da poruči SAMO OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 23:27

"TO NAS ČINI VELIKIM!" Ovaj pevač NIJE BIO POZVAN na svadbu Đanijevog sina: Imao je da poruči SAMO OVO

Možda sledeći put.

Radiša Trajković Đani je nedavno oženio najstarijeg sina, a tim povodom se oglasio njegov kolega Šako Polumenta, i za emisiju "deToxic" ispričao kako se oseća zbog toga što nije dobio poziv da prisustvuje slavlju.

- Srećan sam što moje kolege žene sinove i udaju ćerke. To nas čini velikim. Iako nisam bio pozvan na venčanje njegovog sina, ja bih došao da ih pozdravim i da im čestitam - izjavio je Šako, a nakon što mu je novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnila da je zbog cele situacije vezane za koronu organizovan samo ručak u jednom restoranu za članove uže porodice, Polumenta je rekao:

A post shared by Djani (@djanimusic) on Feb 3, 2020 at 10:36am PST

- U svakom slučaju mu čestitam. Ja uopšte nemam te predrasude da li je mene neko ispoštovao ili nije. Idemo dalje!

Što se tiče venčanja njegovog sina, Šako kaže da nema u planu treći put sve ponovo da organizuje.

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Jul 15, 2020 at 3:28am PDT

- Dvaput sam otkazao svadbu mog sina, a sve sam bio platio. Treći put sam rekao: "Pravi dete, sine!" - izjavio je pevač uz osmeh.

Sa OVIM PROBLEMOM ste se sigurno nekada susreli: Otkrivamo TRAJNO REŠENJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.