Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 10:28

TO JE BOL KOJA KOD MENE NE JENJAVA: Ilda Šaulić otkrila šta joj je otac rekao u poslednjem razgovoru

Ne može da ga preboli.

Ilda Šaulić ćerka Šabana Šaulića sinonim je za lepu pesmu, jedinstven stil i uzdržanost kada su javni nastupi u pitanju.

Ona je za emisiju "Pečat u vremenu“ odlučila je da otvori dušu i ispriča sve poslovne i privatne detalje iz života koje ranije nije otkrivala.

Ilda je tako u emisiji otkrila kako je izgledao poslednji razgovor sa Šabanom nekoliko sati pre tragedije, obelodanila planove da otvori školu tenisa u Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ekskluzivno su pokazane i fotografije sa njenog venčanja koje javnost nikada nije imala prilike da vidi.

Ipak najteže joj je pao gubitak oca, kako sama kaže to je bol koja ne jenjava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.