TO JE BILA BOLESNA LJUBAV... Otkrila koga je Tara Simov najviše VOLELA! Ša ne može da mu parira! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 08:44

"TO JE BILA BOLESNA LJUBAV..." Otkrila koga je Tara Simov najviše VOLELA! Ša ne može da mu parira! (VIDEO)

Obožavala ga je.

Zadrugarke su do ranih jutarnjih časova ostale budne, pa su ćaskale u pušionici, a Sandra Rešić, Dalila Dragojević i Aleksandra Subotić prisetile su se prethodne sezone "Zadruge" i turbulentne veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Tara mi je govorila da, ako kažem istinu, da će ona reći kako lažem, a da će Ša priznati da jedino ženu voli. Ša se od toga prao kao niko na svetu. U kakvoj sam ja bila situaciji? Ja, kao komentator, kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih ispala? - govorila je Sandra.

- Tara je jedino volela Mateju, iskreno ti kažem, to je bila bolesna ljubav! - rekla je Dalila.

- Znam, ali nije bilo unutra tako jednostavno kako je delovalo ljudima spolja. Pritom su mi oboje bili dragi - dodala je Rešićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.