TIME DIŽU SEBI CENU ZA NEKE DRUGE STVARI! Kija Kockar POTKAČILA bivšu drugaricu Anu Korać! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 23:10

"TIME DIŽU SEBI CENU ZA NEKE DRUGE STVARI!" Kija Kockar POTKAČILA bivšu drugaricu Anu Korać! (VIDEO)

Iznele svoje stavove.

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je večeras Kiju Kockar, Andreanu Čekić, Milana Milošević i repera Koronu.

Amidžić je pitao Andreanu da prokomentariše svoje prozivke na račun zadrugarki koje snimaju pesme, i na račun Ane Korać.

- Ne sve zadrugarke, samo neka vrsta... Ljudi koji nemaju talenat za muziku, ne bi time trebalo da se bave. Imam potrebu da zaštitim svoje kolege. Ja sam za to da se uvede muzička policija. Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kockar ima rezultate, dobro prenosi svoju emociju kroz pesme - rekla je Andreana.

U priču se umešala i Kija Kockar, koja je sa Koraćevom u lošim odnosima još od kraja "Zadruge 1".

- Andreana je htela da kaže da te devojke ne snimaju te pesme zbog muzike, nego da bi tim stvarima sebi digle cenu za druge stvari - rekla je Kija.

Evo kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.