TIJANA STOJIĆ TREBALO JE DA UĐE U ZADRUGU, ALI SE NIJE POJAVILA: Evo šta se dogodilo zgodnoj pevačici

Izvor: Svet, 24.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA STOJIĆ TREBALO JE DA UĐE U ZADRUGU, ALI SE NIJE POJAVILA: Evo šta se dogodilo zgodnoj pevačici

Prema najavama, pevačica Tijana Stojić trebalo je da bude deo rijalitija “Zadruga 2”. Kako se to nije dogodilo, ona je rešila da progovori o tome o objasni razloge svog nepojavljivanja.
U danima koji su prethodili početku rijalitija pominjalo se da je Tijana dobila poziv, ali je na ulasku u kuću nismo videli.
Pevačica je otvorila dušu i progovorila:
“Jesam dobila ponudu, ali ja sebe prosto ne vidim tamo. Neko je rekao da se možda plašim svog karaktera i kako bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << reagovala u nekim situacijama, ali nije to u pitanju. Prosto, ja ne mogu da podnesem tu buku i to vikanje. Nisam osoba koja voli da se svađa, osim ako sam nenaspavana. Tad ne dam na sebe. Ali viku bez razloga ne podnosim i znam da mi ne bi bilo prijatno tamo, zato nisam ni ušla”, rekla je Tijana gostujući u jednoj emisiji na Pinku.
SvetSvet
The post TIJANA STOJIĆ TREBALO JE DA UĐE U ZADRUGU, ALI SE NIJE POJAVILA: Evo šta se dogodilo zgodnoj pevačici appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.