TI SPOMINJEŠ MOJU ĆERKU! PONIŽAVAO ME JE PRED SVIMA! Tara oplela po Radetu, a onda se umešala Kulićka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI SPOMINJEŠ MOJU ĆERKU! PONIŽAVAO ME JE PRED SVIMA! Tara oplela po Radetu, a onda se umešala Kulićka!

U sekundi je nastao haos.

Milan Milošević je postavljao pitanja zadrugarima, a jedno od njih je bilo upućeno Radetu Lazić, a gledaoce je zanimalo zbog čega svaki put nakon žurki, pravi haos u Beloj kući.

Inače, nakon proslave rođendana Miljane Kulić, Rade Lazić ušao je u žestoku svađu sa Tarom Simov. Ovi ukućani i večeras su se posvađali nakon što je Rade izneo svoj odgovor.

- Nemam ništa protiv Radeta, ali imali smo situaciju da smo zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali taj budžet i na sve to smo jeli i pili zajedno, međutim ja sam dobila najmanji budžet i izjedalo me to, pa mi nije trebalo to neko da mi kaže. Naljutio se kada smo pali u pabu. Onda, on se smrtno naljutio na mene i pričao kako je potrošio sve pare na mene, isponižavao me je pred svima, pa sam odlučila da mu se ne obraćam. Ali sam, opet odlučila da mu se obratim. Ja sam celu tvoju porodicu sinoć spominjala - govorila je Tara Radetu.

- Devojko, to za hranu nije tačno! Šta pričaš? Ja se jesam naljutio samo zato što me je gurnula u pabu. Ali to da je meni žao zbog hrane, ne bih je sigurno zvao u svoj budžet. Ti spominješ moju ćerku! - pričao je Rade.

- Ti praviš veštačke frke, da bi se radilo tu nešto o tebi, pa napadaš ljude koji nisu ni krivi, ni dužni. Nisi se sa nekim momkom posvađao. Tara sigurno neće da te bije - govorila je Marija Kulić, Radetu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.