TI SI NAJVEĆI LOPOV! Skini mi se sa k*rca! Ćuti, ološu! Uvrede pljušte, Marija Kulić i Vlada ne biraju reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI SI NAJVEĆI LOPOV! Skini mi se sa k*rca! Ćuti, ološu! Uvrede pljušte, Marija Kulić i Vlada ne biraju reči!

Nova svađa...

Nedeljom ujutru u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruga 2", otvoren je frizrski i kozmetički salon. Ukućani koji su spremni da plate sređivanje odlaze na tretmane i šišanje kod profesionalaca u ovoj delatnosti.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

To su jutros između ostalih učinili Miljana i Marija Kulić, kao i Aleksandra Subotić i Marija Marinković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kasnije Vladimir Tomović i Stanija Dobrojevići. Miljani nije bilo jasno odakle Staniji novac, a zbog ove teme došlo je kasnije i do svađe između Vladimira i Marije.

- Aleksandra, odakle Staniji pare za trepavice? A nestao novac iz kupovine, a Vlada bio u kupovini - pričala je Miljana.

- Odakle ja znam? - u čudu je bila Aleksandra.

- Kako Miljana sve pamti - bio je komentar frizera.

GOLI I ZALJUBLJENI: Podigao joj jednu dojku pa poljubio, a onda i drugu, da se ne ljuti! Subotićka presrećna!

Na Miljaninu priču nadovezala se Marija koja je svojoj naslednici poručila da to pitanje postavi Staniji i Vladimiru na sledećem sastanku. Međutim, Marija nije mogla da čeka da se realizuje ovaj njen predlog, zbog čega je kasnije upitala ovo Vladimira i ušla sa njim u svađu.

- Odakle ti pare? Kažu da si lopov najveći! - pričala je Marija Vladimiru.

- Skini mi se sa k*rca od ranog jutra! Prodao sam tebe, prodao sam butkicu tvoju! Ajde prase jedno! Idi u izolaciju i ćuti, ološu! - govorio je Vladimir Mariji.

ŠOK U RANU ZORU! Lunu probudili - odmah začula GLAS IZ SVOJE PORODICE: Trgnula se, a onda... o, Bože (VIDEO)

Podsetimo, varnice između Marije i Vladimira traju već nekoliko dana, a on ju je postavio za svog potrčka ove nedelje, posle čega je Kulićeva pored Radeta Vasića i Nataše Moskve, jedna od nominovanih za izbacivanje koje je večeras.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.