TI NE BI OPSTAO! LUNA SE ŽESTOKO BRANILA: Napala Tomovića pošto je on OPTUŽIO, a OVO mu nije trebalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI NE BI OPSTAO! LUNA SE ŽESTOKO BRANILA: Napala Tomovića pošto je on OPTUŽIO, a OVO mu nije trebalo!

Ne predaje se!

Vladimir Tomović je pravi rijaliti igrač. Deo njegove strategije je i da osvoji Staniju Dobrojević, da bude sa njom u vezi i na račun toga obezbedi svoj opstanak u Zadruzi.

Ipak, on nije računao na Stanijinu ljubomoru, pa je jednom prilikom zagrlio Minu Vrbaški. Stanija je za to doznala od Lune Đogani. Kako bi se opravdao kod Stanije Vladimir je optužio Lunu da je ljubomorna. Vest o tome možete pročitati ovde.

Luna je danas dok su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanija i Vladimir sunčali pored bazena došla da razjasni situaciju.

Ona je odmah prešla na situaciju i ispričala za Vladine zagrljaje sa Minom.

- Pošto je on pričao okolo svašta, Stanija je mene pitala da li se ja grlim sa Vladom i onda sam ja rekla da ste se vi grlili. On ide okolo i pravi spletke da bi ostao ovde. Vlado, je l' imamo problem? Čovek priča da sam ja tražila da me grli.... - pričala je Đoganijeva.

Vlada je pokušao da se povuče.

- Ne zezaj, Luna. Što se mešaš? Zvaću ti Doroteu, ja neću sa tobom da se svađam - pravdao se Vlada.

Luna je nastavila vidno besna.

Slušaj me, dečko... Odakle tebi pravo? Ti praviš spletke tamo gde ih nema. Ti si mene od početka upleo u priču. Ja sam prošla ovde haos i ne treba mi sada da se uplićem ni sa kim. Ništa ti nisam uradila, nemam veze ni sa tobom, ni sa njom. Jako ste bezobrazni, uplićeš me u tu bolesnu priču. Ti, dečko, ovde ne bi opstao da nije devojaka.

Ona je nastavila, besna jer je upliće u ovu priču.

- Je l' te nije sramota da me uplićeš u ovu priču? Neću da se mešam u vašu bolesnu priču, već sam prošla jedan pakao. Nemoj da me mešaš! - pričala je plačljivim glasom Luna, koja se jedva smirila posle ove rasprave.

BLAM USRED SNIMANJA! Voditeljka RTS-a je ustala - a haljina MOKRA U PREDELU ZADNJICE! Ajoj! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Stanija je odrukala kod Vladimira! Izbila žestoka svađa! Blogerka u suzama! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2018

Vladimir Tomović veruje da je Luna ljubomorna na njega i Staniju. Danas je Stanija Dobrojević pitala Lunu da li se grlila sa Vladom Tomovićem sinoć, a onda je blogerka rekla kako je on grlio Minu, te je nastao problem. Lunu je Crnogorac zaustavio i pitao da li je možda ljubomorna čim se meša u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.