TEŽAK TRENUTAK U ŽIVOTU FOLKERKE: Naša pevačica je OVO teško PODNELA! Ogroman ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK TRENUTAK U ŽIVOTU FOLKERKE: Naša pevačica je OVO teško PODNELA! Ogroman ŠOK!

Otvorila dušu.

Goca Lazarević pre skoro tri decenije razvela se od čuvenog kompozitora Milutina Popovića Zahara, a kako je u javnosti nekada znala da kaže - razvod je najtraumatičnija stvar koja nekome može da se desi. Njoj je, kako je svojevremeno priznala, bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi.

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom - rekla je Goca u jednoj emisiji.

A post shared by Goca Lazarevic (@gocalazarevic_official) on Oct 12, 2019 at 12:41am PDT

Kako kaže, i dalje ne može da pronađe osobu koja će je voleti onako kako ju je, po njoj, voleo Zahar.

- Sa kakvim bi ti bila srećna sad? - pitala ju je jednom prilikom Sanja Marinković u emisiji, a ona joj je odgovorila nikad iskrenije:

- Da me radi, k'o što bi rekli klinci! Da me radi, al' mene niko ne radi - priznala je Goca.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.