TEŽAK DAN ZA NJU! Fotografijama iz detinjstva Zoranah RASTUŽILA pratioce! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 14:08

TEŽAK DAN ZA NJU! Fotografijama iz detinjstva Zoranah RASTUŽILA pratioce! (FOTO)

Neke tuge se nikada prebole...

Za blogerku Zoranu Jovanović Zoranah juče je bio težak i tužan dan, što je ona podelila sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu.

Zoranah je objavila dve fotografije iz detinjstva, na kojima je nasmejana i srećna, u zagrljaju majke, pa otkrila da je prošlo punih pet godina od njene smrti.

- Pet godina bez tebe - napisala je blogerka u opisu fotografija.

Zoranina majka Vesna se dugo borila sa teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolesti, a poslednjih dana pred smrt je bila u toliko lošem stanju da više nije prepoznavala i ćerku, o čemu je Zoranah pričala u jednom od intervjua. Otac Zoran, po kom je blogerka i dobila ime, napustio ju je pre desetak godina, potpuno iznenada i neočekivano.

Pre mesec dana, Zoranah se oprostila sa još jednim dragim bićem, kada joj je uginuo pas, sa kojim je provela 11 godina.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on May 23, 2020 at 4:25am PDT

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.