TETOVIRAO SE KAKO BI ZAUVEK PAMTIO NESREĆU! Darko Lazić sve iznenadio ovim potezom!

Izvor: Svet, 24.Feb.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TETOVIRAO SE KAKO BI ZAUVEK PAMTIO NESREĆU! Darko Lazić sve iznenadio ovim potezom!

Folk pevač Darko Lazić poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža, a sada je rešio da na svom telu uradi crtež, koji će uvek da ga podseća na tešku saobraćajnu nezgodu koju je doživeo prošle godine.
Lazić je, naime, istetovirao datum saobraćajke, a pored istog je, na engleskom jeziku, dodao i: “Nikada ne odustaj”.

Između datuma i rečenice je ilustracija pulsa, te nema sumnje da će se o ovom potezu pevača i te kako pričati.
SvetSvet
The post TETOVIRAO SE KAKO BI ZAUVEK PAMTIO NESREĆU! Darko Lazić sve iznenadio ovim potezom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SEĆANJE NA DAN KADA JE IZBEGAO SMRT: Darko Lazić ima NOVU TETOVAŽU (foto)

Izvor: Story, 24.Feb.2019

Iako bi neko pomislio da Darko Lazić želi zauvek da zaboravi datum kada je doživeo saobraćajnu nesreću nadomak svog doma u Brestaču, on želi da zapamti taj dan, jer će ga uvek sećati na trenutak kada je izbegao smrt. Darko je odlučio da uradi tetovažu kao podsetnik na taj nemili dan i borbu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.