Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE REČI IZMEĐU ALEKSANDRE I DAVIDA! Ostavi me na miru FOLIRANTU jedan! Marš u …

Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije “Zadruga, izbor potrčka” žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević. Naime, zadrugarima je saopšteno da odlično znaju da je u kupatilo dozvoljeno da ulazi samo jedna osoba, a da će im biti uvedene The post TEŠKE REČI IZMEĐU ALEKSANDRE I DAVIDA! Ostavi me na miru FOLIRANTU jedan! Marš u … appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAVIDU NAGLO POZLILO, HITNA OPERACIJA! Napušta Zadrugu i ostavlja Aleksandru!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2018

Aleksandra Subotić preživela je pravu dramu pred početak druge sezone rijalitija „Zadruga“ kada je njenom suprugu Davidu Dragojeviću naglo pozlilo, te je morao da potraži pomoć lekara. David se suočio sa ozbiljnim problemom sa disanjem, a nakon detaljnog pregleda, lekar mu je odredio terapiju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.