TEŠKE MUKE! Lukas GURAO MOTOR do kuće sa nastupa, a onda su ga POJURILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE MUKE! Lukas GURAO MOTOR do kuće sa nastupa, a onda su ga POJURILI!

Nije mu bilo lako!

U gostima Ognjena Amidžića su bili pevači Aca Lukas, Darko Lazić i pevačice Katarina Grujić, Ilma Karahmet i Lena Čolak.

- Dobio sam neke informacije o vama. Sada ću da kažem šta je neko od vas uradio, a vi da pogodite o kome je reč - rekao je Ognjen.

- Ko se ovde vraćao sa nastupa i nestalo mu je goriva u motoru, pa je tražio od pumpadžije da mu pozajmi gorivo - pitao je Ognjen.

- To sam ja  - rekao je Lukas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- I nije tačno da sam tražio gorivo, ja sam gurao motor uz brdo, a onda sam ga spuštao mnogo lakše niz  brdo. Zaradio sam te večeri 50 hiljada bakšiša, ali od tog mesta gde sam svirao do mog stana na Karaburmi ima nekoliko kladionica - ispričao je Lukas.

- Ali nije to ništa, jednom su me dve crnkinje jurile po aerodromu jer su mislile da sam onaj pevač Bono - ispričao je pevač.

U IZAZOVNOM BIKINIJU - MREŽICA PREKO! Au! Anastasija zapalila Instagram - ovo je za srčku! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.