TEŠKA TRAGEDIJA Glumac iz filma Hengover pronađen mrtav u svom stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA TRAGEDIJA Glumac iz filma Hengover pronađen mrtav u svom stanu

Vest koja je šokirala sve!

Glumac i komičar Brodi Stivens (48) pronađen je mrtav u Los Anđelesu.

Zvezda filmova Hangover i Due Date po svemu sudeći se ubio u petak, a policija je objavila da je verovatan uzrok smrti "samoubistvo vešanjem". Brodijevo telo je pronađeno pre nekoliko sati, a mediji izveštavaju da policija trenutno razgovara sa njegovom porodicom.

Brodi, koji je igrao policajca u filmu Hangover, bio je stalni izvođač u najpoznatijim klubovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Zapadnoj obali SAD.

Njegov agent je dao izjavu za medije: "Brodi je bio glas inspiracije, prijatelj mnogima u zajednici komičara. Pomerao je kreativne granice, a njegova strast prema poslu i ljubav prema bejzbolu bili su zarazni. Mnogi su ga voleli i mnogima će nedostajati".

Poznato je da je Brodi patio od depresije i mentalnih problema, a on i Zak Galifijanakis producirali su emisiju o njegovoj borbi sa bipolarnim poremećajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.