TEŠKA SAOBRAĆAJKA! Našu poznatu glumicu udario AUTO - slomljena joj REBRA! Sin saopštio JEZIVE vesti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 15:13

TEŠKA SAOBRAĆAJKA! Našu poznatu glumicu udario AUTO - slomljena joj REBRA! Sin saopštio JEZIVE vesti...

Prilikom pregleda ustanovili da je pozitivna na koronu

Petar, sin glumice Vesne Pećanac i filmskog reditelja Živka Nikolića, otkrio je na Fejsbuku da je njegova mama imala tešku saobraćajku i da je tom prilikom otkriveno da je pozitivna na koronu.

Keva mi je imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. Drž' se, Veki! - napisao je Petar.

Inače, Vesna je bila udata za poznatog reditelja Živka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Čudo neviđeno" i "Lepota poroka".

Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.