TERA JE DA BUDE S NJIM: Da li verujete na koji način Mina pokušava da otera Mionu od Vlade? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERA JE DA BUDE S NJIM: Da li verujete na koji način Mina pokušava da otera Mionu od Vlade? (VIDEO)

Da se presudi...

Posle suđenja Ive Grgurić i Jelene Pešić koji je dobila Jelena, Veliki šef je poslao novi slučaj na adresu Bele kuće.

- Dragi zarugari, novi slučaj se tiče Mina i Mione jer neće da se odmakne od Vladimira. Mina navodi da je Mateja mnogo bolji izbor za Mionu. Sudija je Gagi Đogani... - glasilo je između ostalog u pismu, a onda su zadrugari rešili da se našale sa Nikolom Orozovićem tako što su izmislili sadržaj pisma:

- Kad se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi ovo suđenje, Nikola neka ustane da kaže što je lagao da je član Mense - govorila je Ivana Šopić.

Posle čitanja pisma, Miona i Mina su ustale da kažu šta imaju. Mina je rekla kako je videla varnice između Mateje i Mione. Zadrugarka je rekla kako neće da odustane tako lako od Vladimira i da joj se Mateja Matijević ne dopada.

- Ja sam za Vladimira, moja osećanja su jaka i sve je ovo preraslo u nešto više. Stefan i ja smo u toku žurke primetili Mateju i Mionu kako se gledaju, mislim da je bolje da se oni smuvaju - govorila je Mina.

- Smatram da svako ovde ima pravo da radi šta hoće. Ne treba da se udaljim, više mi se sviđa Vlada nego Mateja. Ne odustajemo svi tako lako, šta da radim. Videćemo šta će biti - govorila je Miona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.