TEORIJE ZAVERE! Luna otkrila kako je prošao PRVI susret ANABELE I MARKA! Evo zašto ne kače zajedničke SLIKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEORIJE ZAVERE! Luna otkrila kako je prošao PRVI susret ANABELE I MARKA! Evo zašto ne kače zajedničke SLIKE

Priznala sve...

Blogerka i novopečena pevačica, Luna Đogani, konačno je progovorila o odnosu njenog dečka Marka Miljkovića i njene majke Anabele Atijas.

Dugo se pričalo da ga ona navodno "ne podnosi", a potom su se svi zajedno pojavili u klinici na kojoj je Luna imala operaciju. Zatim je Đoganijeva objasnila šta se tačno dešava između njih.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 2, 2019 at 7:29am PDT

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stvarno je sve super, prošlo je dosta vremena od kraja Zadruge, stvarno je sve na svom mestu, samo smo mi odlučili da ne delimo sve sa javnošću jer sam ja shvatila, iz iskustva, da se nekako sve pokvari tako. Mi izbacimo neku sliku, odmah krenu neke teorije uzavere - ovo je ovako, ovo je onako... Ja to ne volim, naučila sam iz iskustva da bi trebalo neke stvari da sačuvam za sebe. To što se mi ne slikamo svi zajedno, to što mi, ne znam, ne kačimo lajvove, slike, ne slikamo se kad idemo, da izvineš u wc, ne znači da se to nije desilo i da nešto nije u redu. Jednostavno smo odlučili da neku našu privatnost zadržimo za sebe jer tako više uživamo u tim stvarima. Stvarno je sve super i sa mamom i sa tatom, Marka su stvarno prihvatili, za sada je sve super, ja bih volela da tako i ostane - priznala je pobednica "Zadruge 2".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.