Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2018, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODORA DŽEHVEROVIĆ UGRADILA SILIKONE?! Pevačica izbacila BUJNE GRUDI, svi piljili u njen DEKOLTE! (VIDEO)

Teodora Džehverović pojavila se u žiriju Zadrugovizije, gde je ocenjivala nastupe učesnika Zadruge, a niko nije mogao da ne primeti njen dekolte. Pevačica i bivša učesnica Zadruge nosila je crvenu boju, a grudi je potpuno izbacila, te su mnogi posumnjali da je ugradila silikone. Ipak, ona je nekada govorila kako ne bi radila ništa na The post TEODORA DŽEHVEROVIĆ UGRADILA SILIKONE?! Pevačica izbacila BUJNE GRUDI, svi piljili u njen DEKOLTE! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ UGRADILA SILIKONE?! Pevačica izbacila BUJNE GRUDI, svi piljili u njen DEKOLTE! (VIDEO)

Izvor: Press, 25.Dec.2018

Ona je nekada govorila kako ne bi radila ništa na sebi . Teodora Džehverović pojavila se u žiriju Zadrugovizije, gde je ocenjivala nastupe učesnika Zadruge, a niko nije mogao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.