Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SNIMLJENA SA URINOM NA PANTALONAMA: Niko nije ni sanjao da ovako nešto može da se desi

I dok domaći mediji bruje o navodnom pomirenju Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, pevačica se uopšte ne oglašava tim povodom. Ipak, ona je sa svojim pratiocima podelila video snimak iz kola koji je izazvao podeljene reakcije. Naime, na njemu možemo videti Teodoru sa delimično mokrim pantalonama. U nastavku video klipa, ona objašnjava da je njen The post TEODORA DŽEHVEROVIĆ SNIMLJENA SA URINOM NA PANTALONAMA: Niko nije ni sanjao da ovako nešto može da se desi appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SNIMLJENA SA URINOM NA PANTALONAMA: Niko nije ni sanjao da ovako nešto može da se desi

Izvor: Press, 21.Nov.2018, 18:36

I dok domaći mediji bruje o navodnom pomirenju Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, pevačica se uopšte ne oglašava tim povodom. . Ipak, ona je sa svojim pratiocima podelila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.