TEMPIRANA BOMBA: Pre nego što je udario Čolaka, Mensur je bio pun MRŽNJE - psuje svima majku, porodicu... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEMPIRANA BOMBA: Pre nego što je udario Čolaka, Mensur je bio pun MRŽNJE - psuje svima majku, porodicu... (VIDEO)

Moglo se očekivati...

Mensur Ajdarpašić se upisao u neslavnu istoriju rijalitija kao nasilnik koji je praktično nokautirao Baneta Čolaka uadrcem u glavu.

Ajdarpašić je zbog toga kažnjen gubitkom honorara u trajanju od tri meseca i direktnom nominacijom, što je prvi put da neko zbog nasilja u "Zadruzi" nije diskvalifikovan.

Iako u početku nije delovao kao da je sklon nasilju, vremenom se pokazalo da Ajdarpašić i te kako zna da pobesni, pa i da vređa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to žestoko.

Podsećamo, pre samo mesec dana, on je svima u "Zadruzi" psovao majku i porodicu, agresivno lupajući šakom o sto. To je toliko izbacilo Zoricu Marković iz takta, da je počela da ga gađa flašama i šoljama.

A posle toga, njegov glavni razlog, to jest "okidač", da udari Čolaka, bio je upravo trenutak kada mu je Bane opsovao i vređao majku...

Pogledajte u kakvom LUKSUZU uživaju Miljana i Zola posle diskvalifikacije - a svi pričaju da su ostali BEZ PARA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.