TELO ME NE SLUŠA! Bolesna pevačica obratila se SNAŽNOM PORUKOM: Mučnina... ali i dalje može biti gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 08:55

"TELO ME NE SLUŠA!" Bolesna pevačica obratila se SNAŽNOM PORUKOM: Mučnina... ali i dalje može biti gore!

Želi da pokaže da bolest nije bauk.

Nika Antolos, bivša pevačica grupe Feminem, bori se s multiplom sklerozom, a o svom stanju redovno izveštava pratioce na svom Instagram profilu. Ona je početkom nedelje završila je u bolnici zbog mučnine, vrtoglavice i problema s ravnotežom i opisala svima ovaj nemili događaj.

- Moj centar za ravnotežu rekao je "danas samo udesno mala", tako da sam se prvih nekoliko minuta vrtela u krug po sobi, kao pas za repom. Uz to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina - započela je svoju ispovest.

- Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj. Iako su doktori i sestre uradili sve što su mogli, danas mi je isto - dodala je.

Jučer je dan krenuo ustajanjem na lijevu nogu. Zapravo,izričito desnu..☺️ Moj centar za ravnotežu rekao je ,,danas samo udesno mala”, tako da sam se prvih par minuta vrtila u krug po sobi,ko’ pas za repom, dok nisam skuzila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina .. 3 u 1.. Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj.. Iako su doktori i sestre napravili sve sto su mogli, danas mi je isto.. Ok, malo lakše, jer se nekako priviknes i ta prva panika se slegne, shvatis da će proći i da te dijete i dalje gleda.. I nakon svih tih sati ondje, bockanja,krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da Vam šapnem- ponedjeljak i dalje može biti puno gori.. I meni i vama.. Ne dopustajte da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti.. Jer to će biti samo vašom krivicom.. Ne tješite se tuđim gorim situacijama, već budite svjesni svojih radosti, velika je razlika.. Da, život je kao ponedjeljak- banana, žut i u obliku osmjeha. Kako si tko odabere..🙂 💛 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on Jun 2, 2020 at 5:55am PDT

 - I nakon svih tih sati provedenih tamo, bockanja, krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovde samo da Vam šapnem da ponedeljak i dalje može biti puno gori - zaključila je.

Nikini pratioci su joj poslali poruke podrške i pohvalili se za njenu hrabrost.

- Želim ti brz oporavak. Da ti bar mogu dati malo svog zdravlja i energije. Imam ih na pretek, - Drži se, - Samo hrabro - pisali su.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.