TEK SADA SMOGLA SNAGE DA KAŽE! Nadežda posle brutalnog PREBIJANJA poslala Mikiju ovu PORUKU - sažalila se?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK SADA SMOGLA SNAGE DA KAŽE! Nadežda posle brutalnog PREBIJANJA poslala Mikiju ovu PORUKU - sažalila se?!

Jedva izgovorila...

Pčelar Miki Đuričić nedavno je diskvalifikovan iz "Zadruge" jer je fizički napao dve žene - Suzanu Perović i Nadeždu Biljić.

Ovaj događaj definitivno je najviše potresao kako gledaoce, tako i zadrugare, a akterka fizičkog napada, Nadežda, sada je ispričala šta misli o bivšem ljubavniku, nasilniku.

- Mene je zvao bivši iz Centralnog zatvora i rekao mi da je gledao sve šta se dešavalo, celu " Zadrugu  1". Žao mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njemu nikad niko nije pokazao da mu treba pomoć. Ja mu znam i brata, i porodicu, normalni ljudi - rekla je Nadežda.

- On nije imao pristup prema ljudima, da bi imao neko pristup prema njemu - dobacio je Bane Čolak, a šta su još govorili, poslušajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.